Sted: Yogaværkstedet i Øster Højst
Tidspunkt: 18.00 – 19.30
Mødedag: Torsdage fra 18. januar – 27. juni og 12. september - 28. november 2024 fra kl. 18.00 – 19.30. Ingen yoga helligdage, 15. februar og 17. oktober.

Maks. 6 elever pr. gang, tilmelding via SMS på 2373 1055 senest kl. 16.00 på dagen.

Holdet er med klippekort, så du kun betaler for de gange, du er med. Prisen for klippekort er DKK 750,00 for 10 klip og DKK 1.350,00 for 20 klip. Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til en anden efter køb.

TAK FOR DIN TILMELDING TIL
YOGA KUN FOR MÆND!

Jeg er SÅ glad for at du har fundet vej til Yogaværkstedet!
Herunder finder du (forhåbentlig) al den information du har brug for, når du skal til deltage i enten yoga eller anden workshop hos mig, hvad enten det er i Yogaværkstedet i Øster Højst eller andre steder.
Skulle du have flere spørgsmål, så skriv endelig til mig via linket nedenfor.
Kærlige hilsener Bente

DET PRAKTISKE

UDSTYR

Jeg stiller udstyr til rådighed, men har du dit eget udstyr, som du foretrækker at bruge, er du meget velkommen til at medbringe dette.

PÅKLÆDNING

Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og bare tæer eller toesox (eller andre "strømper" med skridsikkert underlag) – ingen fodtøj. Dine fødder skal være fri for fodvorter og fodsvamp.

MAD & DRIKKE

Du bør ikke spise et hovedmåltid op til 3 timer før du skal lave yoga (kun snacks op til 1 time før), da det kan være ubehageligt at være i nogle af stillingerne med maven fuld af mad, og du bedes ikke tage mad med ind i salen.


MØDETIDSPUNKT

Kom gerne 5 - 10 minutter før selve undervisningen, så vi ikke står oven i hinanden i entréen.

SKAVANKER?

Hvis du har nogle skavanker eller andet, som jeg skal være opmærksom på, så tag fat i mig inden vi går i gang. Vi sørger for at tage de hensyn, der skal tages og bruger redskaber undervejs, så du kan lave alle øvelser. Husk at lytte til og respektere din krops signaler undervejs.

MOBILTELEFON

Sluk mobilen – eller lad den blive hjemme mens du er til yoga. 


FIND VEJ - ØSTER HØJST

Kommer du i bil, er du velkommen til at parkere i vores lange indkørsel (du skal være forberedt på at bakke ud igen). Ellers kan du parkere i rabatten på modsatte side af min indkørsel (se markering) – dog ikke foran brandhanen! Er du på gåben eller cykel, kan du parkere i indkørslen. Der er adgang til wc og mulighed for omklædning.

BETALING

Betaling kan ske på forhånd via bank: Reg. nr.: 2237 konto 9034439459 (Nordea).  Husk at skrive dit navn ved betaling.
Læs mere under punktet 'Købs- og betalingsbetingelser' nederst på denne side.


SAVNER DU INFORMATION?

Har du spørgsmål, eller mangler der noget information? Så skriv til mig via e-mail. Klik på 'SKRIV TIL MIG', så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Bente