TAK FOR DIN TILMELDING TIL
PATANJALI YOGA I TØNDER!

Jeg er SÅ glad for at du har fundet vej til Yogaværkstedet!
Herunder finder du (forhåbentlig) al den information du har brug for, når du skal til deltage i enten yoga eller anden workshop hos mig, hvad enten det er i Yogaværkstedet i Øster Højst, i Tønder eller andre steder. Skulle du have flere spørgsmål, så skriv endelig til mig via linket nedenfor.
Kærlige hilsener Bente

Sted: FysioDanmark i Tønder
Tidspunkt: 18.00 – 19.30
Mødedag og datoer: Tirsdage

6 gange/DKK 450,00: September: 5. – 12. – 19. – 26. & oktober: 3. – 10.  
6 gange/DKK 450,00: Oktober: 24. – 31. & november: 7. – 14. - 21. - 28.


DET PRAKTISKE

UDSTYR

Jeg stiller udstyr til rådighed, men har du dit eget udstyr, som du foretrækker at bruge, er du meget velkommen til at medbringe dette.

PÅKLÆDNING

Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og bare tæer eller toesox (eller andre "strømper" med skridsikkert underlag) – ingen fodtøj. Dine fødder skal være fri for fodvorter og fodsvamp.

MAD & DRIKKE

Du bør ikke spise et hovedmåltid op til 3 timer før du skal lave yoga (kun snacks op til 1 time før), da det kan være ubehageligt at være i nogle af stillingerne med maven fuld af mad, og du bedes ikke tage mad med ind i salen.


MØDETIDSPUNKT

Kom gerne 5 - 10 minutter før selve undervisningen, så vi ikke står oven i hinanden i entréen.

SKAVANKER?

Hvis du har nogle skavanker eller andet, som jeg skal være opmærksom på, så tag fat i mig inden vi går i gang. Vi sørger for at tage de hensyn, der skal tages og bruger redskaber undervejs, så du kan lave alle øvelser. Husk at lytte til og respektere din krops signaler undervejs.

MOBILTELEFON

Sluk mobilen – eller lad den blive hjemme mens du er til yoga. 


FIND VEJ - ØSTER HØJST

Kommer du i bil, er du velkommen til at parkere i vores lange indkørsel (du skal være forberedt på at bakke ud igen). Ellers kan du parkere i rabatten på modsatte side af min indkørsel (se markering) – dog ikke foran brandhanen! Er du på gåben eller cykel, kan du parkere i indkørslen. Der er adgang til wc og mulighed for omklædning.

FIND VEJ - TØNDER

Ved yoga i Tønder er vi i Gymnastiksalen hos FysioDanmark, Fabriksvej 9, 6270 Tønder. Der er fine parkeringsforhold, og mulighed for omklædning og bad.

BETALING

Betaling kan ske på forhånd via bank: Reg. nr.: 2237 konto 9034439459 (Nordea), eller via MobilePay 433 588 ved fysisk fremmøde. Husk at skrive dit navn ved betaling, uanset om du betaler via MobilePay eller bankoverførsel.
Læs mere under punktet 'Købs- og betalingsbetingelser' nederst på denne side.


SAVNER DU INFORMATION?

Har du spørgsmål, eller mangler der noget information? Så skriv til mig via e-mail. Klik på 'SKRIV TIL MIG', så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Bente