TAK FOR DIN TILMELDING TIL
HJERTE I RO - RESTORATIV YOGA

Jeg er glad for at du har fundet vej til Yogaværkstedet!
Herunder finder du (forhåbentlig) al den information du har brug for, når du skal til deltage i enten yoga eller anden workshop hos mig, hvad enten det er i Yogaværkstedet i Øster Højst, i Tønder eller andre steder.
Skulle du have flere spørgsmål, så skriv endelig til mig via linket nedenfor.
Kærlige hilsener Bente
Sted: Yogaværkstedet i Øster Højst
Tidspunkt: 10.00 – 13.00
Mødedatoer:  2. marts, 6. april og 4. maj. 
Meld dig til en, to eller alle tre gange.
Maks. 4 deltagere.
DKK 300,00/4 klip pr. gang.


DET PRAKTISKE

UDSTYR

Jeg stiller alt udstyr til rådighed, så du behøver ikke medbringe noget.

PÅKLÆDNING

Behageligt og varmt lag-på-lag tøj, som du kan bevæge dig i, og varme strømper. 

MAD & DRIKKE

Du bør ikke spise et hovedmåltid op til 3 timer før du skal lave yoga (kun snacks op til 1 time før), da det kan være ubehageligt at være i nogle af stillingerne med maven fuld af mad, og du bedes ikke tage mad med ind i salen.


MØDETIDSPUNKT

Kom gerne 5 - 10 minutter før selve undervisningen, så vi ikke står oven i hinanden i entréen.

SKAVANKER?

Hvis du har nogle skavanker eller andet, som jeg skal være opmærksom på, så tag fat i mig inden vi går i gang. Vi sørger for at tage de hensyn, der skal tages og ved restorativ yoga bruger vi masser af redskaber undervejs, så du kan lave alle øvelser. Husk at lytte til og respektere din krops signaler undervejs.

MOBILTELEFON

Sluk mobilen – eller lad den blive hjemme mens du er til yoga. 


FIND VEJ - ØSTER HØJST

Kommer du i bil, er du velkommen til at parkere i vores lange indkørsel (du skal være forberedt på at bakke ud igen). Ellers kan du parkere i rabatten på modsatte side af min indkørsel (se markering) – dog ikke foran brandhanen! Er du på gåben eller cykel, kan du parkere i indkørslen. Der er adgang til wc og mulighed for omklædning.

BETALING

Hvis du har klippekort, kan du vælge at bruge 4 klip på denne workshop. Ellers skal betaling ske på forhånd via bank: Reg. nr.: 2237 konto 9034439459 (Nordea), senest en uge efter bekræftelse på tilmelding.
Husk at skrive dit navn ved betaling. Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Læs evt. mere under punktet 'Købs- og betalingsbetingelser' nederst på siden.


SAVNER DU INFORMATION?

Har du spørgsmål, eller mangler der noget information? Så skriv til mig via e-mail. Klik på 'SKRIV TIL MIG', så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Bente