TAK FOR DIN TILMELDING TIL
BODY ACTIVE, BRAIN QUIET

Jeg er glad for at du har fundet vej til Yogaværkstedet!
Herunder finder du (forhåbentlig) al den information du har brug for, når du skal til deltage i enten yoga eller anden workshop hos mig, hvad enten det er i Yogaværkstedet i Øster Højst, i Tønder eller andre steder.
Skulle du have flere spørgsmål, så skriv endelig til mig via linket nedenfor.
Kærlige hilsener Bente
Sted: Yogaværkstedet i Øster Højst
Tidspunkt: 10.00 – 12.00
Mødedato: Onsdag, 28. december 2022/DKK 150,00

DET PRAKTISKE

UDSTYR

Jeg stiller udstyr til rådighed, men har du dit eget udstyr, som du foretrækker at bruge, er du meget velkommen til at medbringe dette.

PÅKLÆDNING

Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og bare tæer eller toesox (eller andre "strømper" med skridsikkert underlag) – ingen fodtøj. Dine fødder skal være fri for fodvorter og fodsvamp.

MAD & DRIKKE

Du bør ikke spise et hovedmåltid op til 3 timer før du skal lave yoga (kun snacks op til 1 time før), da det kan være ubehageligt at være i nogle af stillingerne med maven fuld af mad, og du bedes ikke tage mad med ind i salen.


MØDETIDSPUNKT

Kom gerne 5 - 10 minutter før selve undervisningen, så vi ikke står oven i hinanden i entréen.

SKAVANKER?

Hvis du har nogle skavanker eller andet, som jeg skal være opmærksom på, så tag fat i mig inden vi går i gang. Vi sørger for at tage de hensyn, der skal tages og bruger redskaber undervejs, så du kan lave alle øvelser. Husk at lytte til og respektere din krops signaler undervejs.

MOBILTELEFON

Sluk mobilen – eller lad den blive hjemme mens du er til yoga. 


FIND VEJ - ØSTER HØJST

Kommer du i bil, er du velkommen til at parkere i vores lange indkørsel (du skal være forberedt på at bakke ud igen). Ellers kan du parkere i rabatten på modsatte side af min indkørsel (se markering) – dog ikke foran brandhanen! Er du på gåben eller cykel, kan du parkere i indkørslen. Der er adgang til wc og mulighed for omklædning.

FIND VEJ - TØNDER

Ved yoga i Tønder er vi i Gymnastiksalen hos FysioDanmark, Fabriksvej 9, 6270 Tønder. Der er fine parkeringsforhold, og mulighed for omklædning og bad.

BETALINGSBETINGELSER

Du betaler enten via MobilePay til 23 73 10 55, eller bankoverførsel til reg. nr. 2237 kontonr. 4396436421.
Husk at skrive 'LLY 171222' ved betaling. Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Læs mere under punktet 'Købs- og betalingsbetingelser' nederst på siden.


SAVNER DU INFORMATION?

Har du spørgsmål, eller mangler der noget information? Så skriv til mig via e-mail. Klik på 'SKRIV TIL MIG', så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Kærlig hilsen Bente