PATANJALI YOGA - KUN FOR MÆND

Har du lyst til at opleve hvad yogaen kan gøre for dig, din krop og dit sind? Måske dyrker du allerede fx crossfit eller boldspil af en art, hvor der er fokus på korte muskler, eller du sidder for meget i en bil eller ved en computer, og har lyst til at arbejde med at blive mere smidig? Vi har fokus på både styrke og smidighed, vi får pulsen op og laver samtidig nogle gode, dybe stræk, og kommer ”rundt om” hofter, skuldre, haser og ryg hver gang. Vi slutter med en lang afspænding. 

Uanset hvilken form og alder du er i, er det aldrig for sent at arbejde med smidigheden, og når du er ny i yoga, kan det synes uoverskueligt at skulle i gang med disse (tilsyneladende) smertefulde og mærkelige yogastillinger. Derfor tager vi os god tid til at komme både ind i og ud af stillingerne. 
Vejrtrækningen spiller en stor rolle – også i yogaen, og bevidst arbejde med åndedrættet giver ny energi og ro på nervesystemet, og gennem forskellige øvelser og teknikker kan det have en direkte indvirkning på hvordan du har det mentalt og fysisk. 

Vi mødes hver torsdag fra 18. januar – 27. juni og fra 12. september – 28. november 2024 fra kl. 18.00 – 19.30. Ingen yoga på helligdage, 15. februar og 16. oktober.

 Maks. 6 elever pr. gang, tilmelding via SMS på 2373 1055 senest kl. 16.00 på dagen.
Holdet er med klippekort, så du kun betaler for de gange, du er med. Prisen for klippekort er DKK 750,00 for 10 klip og DKK 1.350,00 for 20 klip. Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til en anden efter køb. Det gælder hele 2024 og kan bruges i Yogaværkstedets eget studie i Øster Højst med mindre andet er anført.

Klik på "TILMELD DIG HER" – husk at skrive om du ønsker 10 eller 20 klip.