NATUR, YOGA OG MEDITATION I BEVÆGELSE

Vil du med på en gåtur i naturens og sansernes tegn? Så vær med i Hjerpsted den 9. maj fra kl. 08.30 – ca. 11.30.

Vi mødes på p-pladsen på Skiffervej, og lader bilerne/cyklerne står der. Turen er ca. 6 km på varieret underlag, og vi laver korte pauser undervejs med små mindfulness-aktiviteter – noget af turen foregår i stilhed. Turen har fået det grønne stempel af Max, der gik barpotet hele vejen da vi var ude at rekognoscere (han skal dog ikke med på denne tur)

Vi starter med en kort meditation før vi går, og slutter med yoga og afspænding på vores sædvanlige yoga-sted ved Skiffervej, og får en kop te/vand/kaffe og en snack, før vi fortsætter ud i resten af dagen.

Det eneste du skal sørge for er lag på lag-tøj (check vejrudsigten), gode sko eller støvler, der kan klare både asfalt, mark- og grusvej og strandsand. Og så selvfølgelig et underlag og tæppe til yoga og afspænding på stranden. Jeg sørger for 'underholdning' og te/kaffe/vand & snack, og vi aflyser kun hvis vejret er meget dårligt.

Tilmelding er først-til-mølle, og senest den 1. maj via sms til 23 73 10 55 eller e-mail yogavaerkstedet@gmail.com (klik på link herunder). Maks. 12. deltagere. Prisen er DKK 150,00, og din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret er du velkommen til at give/sælge din plads til en anden. Bliver turen aflyst, får du pengene igen. Har du klippekort, er du velkommen til at bruge 2 klip på denne tur.