HEALINGSHUSET PÅ BESØG IGEN

Jeg har endnu engang inviteret Bruno Svendsen fra Healingshuset til at komme med sine skønne krystalsyngeskåle til en aften i lyd, energi og farver.

 Aftenens program: Meditation, lydhealing, pause med kaffe, te og kage, og så igen lydhealing.

Du skal ikke tage stilling til noget, bare slappe af og lade tonerne virke/ske. Se mere på www.Healingshuset.dk/lydhealing
Sted: Yogaværkstedet
Skovagervej 6, Øster Højst
6240 Løgumkloster
Husk underlag, tæppe og evt. pude – jeg har lækre, varme uldmåtter til 10 deltagere, der kan bruges under dit underlag.

Maks. 10 deltagere (først til mølle), pris: DKK 200,-
Tilmelding sker via e-mail til yogavaerkstedet@gmail.com, og betaling via MobilePay til 31905440 Bruno Svendsen - husk tekst "Lyd/Øster Højst". 

Håber vi ses, KH/Bente


YOGA NIDRA - Masker i Marsken

Yogaværkstedet byder ind med Yoga Nidra hver morgen på Danmarks nye strikkefestival, Masker i Marsken sidste i oktober 2022. Læs mere om festivalen og hvordan du melder dig til på www.maskerimarsken.dk


BLID YOGA FOR KVINDER

Dette er et drop-in-hold med klippekort for dig, der gerne vil have fleksibiliteten, og – måske – ikke har mulighed for at komme hver uge. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme hver onsdag, hvis det er det, du har brug for. Fokus er på de gode, dybe stræk og åndedrættet, og vi tager en masse hensyn og bruger udstyr, hvor det giver mening.
DKK 750,00 for 10 klip og DKK 1.350,00 for 20 klip. Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages til en anden efter køb. 
Kl. 18.30 – 20.00, hver onsdag fra 12. januar – 22. juni og fra 14. september – 7. december 2022.
Maks. 8 elever pr. gang, tilmelding via SMS på 2373 1055 senest kl. 16.00 på dagen. Køb klippekort via e-mail på yogavaerkstedet@gmail.com – husk at skrive om du ønsker 10 eller 20 klip. Klippekortet gælder indtil 31. december 2022.


PATANJALI YOGA I TØNDER

Smidighed, energi, ro og styrke med yoga. Dette hold er i Tønder, i salen hos FysioDanmark, Fabriksvej 9, 6270 Tønder. Den type yoga, der bliver undervist i her, er Patanjali Yoga, der bygger på BKS Iyengars yogaform, der er et dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Vi bruger åndedrættet aktivt i øvelserne undervejs og slutter af med total afspænding af nervesystemet.
Vi starter igen 5. september og fortsætter indtil 28. november, i alt 12 gange (2 x DKK 450,00).  Undervisningen er fra kl. 18.00 - 19.30. Tilmelding sker via e-mail til yogavaerkstedet@gmail.com, er efter først-til-mølle-princip og bindende. 


YOGA NIDRA

Yoga Nidra kan oversættes som yogisk søvn. Det er en afstressende, guidet meditationsteknik, der er mere end 1000 år gammel. Yoga Nidra stammer oprindeligt fra Indien, og er som meditationsteknik blevet meget populær i Vesten i løbet af det 20. århundrede – og når du har prøvet den, vil du forstå hvorfor. Selvom Yoga Nidra oversættes som yogisk søvn, betyder det ikke, at du sover. Undersøgelser har dog vist, at ca. 30 minutters Yoga Nidra svarer til 3 – 4 timers søvn; din krop spænder af, din hjerne kobler fra og kommer ned i svingninger, der svarer til dem vi oplever under dyb søvn og meditation. Du sætter dit ego ud af spil, stopper med at gøre og er blot. Og så indeholder den en mulighed for at så et frø i dit sind, et positivt afsæt.

Hold øje med Facebook og Instagram for datoer.
Tilmelding sker via email på yogavaerkstedet@gmail.com. Tilmelding er bindende, og din plads er sikret, når jeg har modtaget betaling via MobilePay på 2373 1055. Husk at skrive Yoga Nidra i kommentarfeltet. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden. Skulle kurset blive aflyst, får du selvfølgelig pengene igen.


SOMMERYOGA I MIN HAVE

En times sommeryoga i min have i Øster Højst (hvis vejret er meget dårligt, rykker vi ind i Yogaværkstedet).
Pris pr. gang: DKK 75,00, maks. 8 personer. Medbring egen yogamåtte og håndklæde/tæppe.

Tilmelding: SMS til 2373 1055, pb via Instagram eller Facebook eller e-mail yogavaerkstedet@gmail.com. Hold øje med Instagram og Facebook for datoer.


STOLEYOGA

Yoga i stille og roligt tempo, med gode, velgørende stræk og fokus på balancen. Vi arbejder koncentreret med at blive mere smidige og opbygge styrke i kroppen, og bruger bolde for at "få fat i" bindevævet. Maks. 8 elever. Tilmelding via e-mail til yogavaerkstedet@gmail.com.
Hold øje med Facebook og Instagram for datoer. Tilmelding er bindende.


YOGA PÅ HJERPSTED STRAND

Hjerpsted strand, hvor jeg er kommet siden jeg var barn, kan noget helt særligt. Den omslutter os, den er hyggelig og intim, der er RO. Ingen biler, et fåtal af mennesker. Og midt i denne herlighed, ved Vadehavet i Unesco Verdensarv, laver vi yoga når vejret er godt. Vi forsøger at ramme solnedgangen, som vi nyder sammen.Medbring måtte og tæppe - og lag-på-lag-tøj, så du kan ligge godt & lunt under afspændingen. Tilmelding via SMS på 2373 1055. DKK 75,00 pr. gang, som betales via MobilePay til 2373 1055. Hold øje med Instagram og Facebook for datoer.


LÆKKER LØRDAGSYOGA

Lørdage i løbet af året er der 2 timers yoga fra kl. 10.00 - 12.00,  med forskellige temaer (fx skuldre & nakke eller et bestemt redskab vi går i dybden med).Tilmelding via e-mail yogavaerkstedet@gmail.com eller SMS til 2373 1055.

Maks. 8 deltagere, både mænd & kvinder, fra 18 år.

DKK 225,00, som betales via MobilePay til 2373 1055. Din plads er sikret, når jeg har modtaget betaling . Hold øje med Instagram og Facebook for datoer.

YOGA PÅ TØNDER FESTIVAL

Siden 2018 har mit frivillige bidrag til Tønder Festival været Yoga i Marsken. Giv dig selv en god start på dagen og skærp sanserne med yoga, så du er helt klar til at suge dagens musikalske indtryk til dig. Vi tager en time i godt selskab med den nære natur i festivalområdet, hvor du vil blive guidet gennem forskellige øvelser i knap en time, så kroppen og sanserne lige så stilles vækkes. Vi slutter selvfølgelig af med afspænding.
Undervisningen vil foregå på dansk, engelsk og sønderjysk, om nødvendigt. Yogaen foregår helst udendørs på festivalområdet, så du skal have billet til festivalen for at være med. Husk at medbringe egen måtte, og at bede om godt vejr


YOGA FOR MÆND

Oprindeligt blev yoga kun dyrket af mænd, så hvis du tror at yoga kun er for kvinder må du tro om igen. Du får på dette hold en introduktion til yoga, der – forhåbentlig – kan hjælpe dig i gang med en praksis derhjemme; du bliver mere smidig, men også stærkere. Uanset hvilken form og alder du er i, er det aldrig for sent at arbejde med smidigheden. 

Når du er ny i yoga, kan det synes uoverskueligt at skulle i gang med disse (tilsyneladende) smertefulde og mærkelige yogastillinger. Derfor tager vi os god tid til at komme både ind i og ud af stillingerne. Vejrtrækningen spiller en stor rolle – også i yogaen, og bevidst arbejde med åndedrættet giver ny energi og ro på nervesystemet, og gennem forskellige øvelser og teknikker kan det have en direkte indvirkning på hvordan du har det mentalt og fysisk. Derfor arbejder vi på at finde ro i øvelserne – uden at vi går i stå. 

Hold øje med siden her og Facebook eller Instagram for datoer. Der er plads til 6 mænd på holdet. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give eller sælge din plads til en anden. Skulle kurset blive aflyst, får du selvfølgelig pengene igen.

6 torsdage fra kl. 18.00 – 19.30, fra 27. oktober til og med 1. december, til DKK 450,00. 


YOGAVÆRKSTEDETS ØJENPUDER

Lad øjnene spænde af med Yogaværkstedets øjenpuder, der er syet af genbrugsstof eller stofrester, gerne økologisk, og så bæredygtigt som muligt. Øjenpuden indeholder økologiske hørfrø og tørrede lavendler, håndplukket i en have i Schweiz. Lavendel er en gammel lægeplante, der nok er mest kendt for at virke beroligende. Øjenpudens kombination af det blide tryk på øjnene og duften af lavendel forstærker således afspændingen efter yoga og ved meditation. 
Inderpude: 100% økologisk bomuld, fyld: Økologiske hørfrø og lavendel. Yderstof: Forskelligt materiale (se indlægsseddel). Yderstoffet håndvaskes ved maks. 40⁰ C, inderpuden kan ikke vaskes. Prisen for hele herligheden er DKK 80,00 pr. stk. De kan kun købes ved besøg i Yogaværkstedet.


DET PRAKTISKE

Udstyr: Jeg stiller udstyr til rådighed, men har du dit eget udstyr, som du foretrækker at bruge, er du meget velkommen til at medbringe dette. 
Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og bare tæer – ingen fodtøj.
Mad og drikke: Du bør ikke spise et hovedmåltid op til 3 timer før du skal lave yoga (kun snacks op til 1 time før), da det kan være ubehageligt at være i nogle af stillingerne med maven fuld af mad.
Sluk mobilen: Eller lad den blive hjemme mens du er til yoga. Kom gerne 5 minutter før vi går i gang.
Skavanker: Hvis du har nogle skavanker eller andet, som jeg skal være opmærksom på, så tag fat i mig inden vi går i gang. Vi sørger for at tage de hensyn, der skal tages og bruger redskaber undervejs, så du kan lave alle øvelser. Husk at lytte til og respektere din krops signaler undervejs.
Sunde fødder: Vi arbejder i bare tæer, så dine fødder skal være fri for fodvorter og svamp. 

Kontakt mig

Yogaværkstedet

Skovagervej 6, Øster Højst

6240 Løgumkloster

CVR: 39867273